TRENINGSGLEDE

De gode opplevelsene skapes av et godt miljø. Hos oss er alle velkomne uansett målsetting.

Vi ønsker et hyggelig og inkluderende miljø med mye positivitet og god energi! 

Det lille ekstra

Vi er opptatt av at alle har en trygg treningsopplevelse. Er du usikker på en øvelse? Du kan alltid spørre oss så hjelper vi deg gjerne. Hos oss har vi et miljø hvor medlemmer kan lære av hverandre, noe som også bidrar til en hyggelig og sosial trening. Vi er et senter med rom for åpenhet, hvor folk er vennlige og gjerne slår av en prat. Derfor er ikke Lillestrøm Trening bare et senter, men også en møteplass.

Vi ser på alle våre medlemmer som en del av familien, og ønsker at alle skal føle seg hjemme. Vi er opptatt av gode kundeopplevelser, du kan alltid forvente å bli møtt med et smil og godt humør. En god pause er en del av treningen, vi har en hyggelig lounge der du kan koble av – for det har du fortjent! Her kan du nyte en kaffekopp og et variert tilbud av snacks mens radio spiller i bakgrunnen. Velkommen!

VÅR FILOSOFI

Snakk pent, vær høflig

Smil mye, motiver hverandre

Hold det du lover

Rydd opp etter deg selv

Tilgi selvom det er vanskelig

Hold hode høyt

Stol på deg selv

Vær tålmodig, vis respekt

Vær ærlig, gi aldri opp

Bryt reglene av og til.

For alles trivsel

INNESKO

Et rent treningssenter bidrar til en positiv treningsopplevelse, derfor bruker vi kun innesko på vårt senter. Bruk skohyllene utenfor inngangen.

GARDEROBE

Bruk skapene våre i garderoben, slik at du kan samle alle eiendelene dine på et sikkert sted. Ta med egen hengelås.

GOD HYGIENE

For at alle skal trives på sentret er det viktig med god hygiene. Bruk rent treningstøy og vær renslig.

TRENINGSTØY

Vi ønsker at alle skal føle seg komfortable derfor vil vi ikke bidra til økt kroppspress. Overdel skal dekke bryst, bruk en overdel / crop top over sports-bh. Underdel skal dekke rompe og øvre lår.

BRUK AV MOBIL

Ta hensyn når du bruker mobilen, unngå lengre samtaler dersom det forstyrrer andre og sett den gjerne på lydløs. Selfies er lov, men bruk skjønn og unngå å få med andre på bildet uten samtykke.

RENT OG RYDDIG

Svette er en naturlig del av treningen, men husk å vaske apparatene etter deg, da blir det mye hyggeligere for nestemann. Bruk gjerne et håndkle. Vi setter pris på et ryddig senter, derfor skal alle legge tilbake brukte vekter og annet treningsutstyr etter seg.

TRENINGSUTSTYR

Vi har et premium utvalg av vekter og apparater som vi forventer at blir behandlet pent. Alt utstyr skal kun brukes til øvelser de er beregnet til.

ANTIDOPING

Ikke ødelegg kroppen din, vi har en nulltoleranse for bruk av dop og rusmidler på vårt senter. Brudd på denne regelen fører til utestengelse.

SIKKERHET

Vi er opptatt av trygg trening. Ser du noen som trenger assistanse, hjelp vedkomne eller tilkall personalet.

Takk for at du hjelper oss ta godt vare på senteret og viser hensyn!

Ønsker du å bestille PT-time eller en prøvetime? Har du spørsmål om medlemskap, bedriftsavtaler eller gruppe tilbudene våre? Velg hvilken kategori det gjelder og send oss en melding!