BLI INSPIRERT

Vårt senter er unikt fordi vi tilpasser oss våre medlemmer. Vi vil skape en behagelig stemning som inspirerer deg til å trene.

Hos oss finner du utstyr av høy kvalitet, i behaglige lokaler på et helt nytt senter
– midt i Lillestrøm.

Bakgrunn & visjon

Lillestrøm Trening startet som et rendyrket PT-senter. Vår visjon var å skape det beste PT-senteret i landet og ambisjonen var å bidra til et sunnere Lillestrøm. Etterhvert så vi behovet for å åpne et større senter med flere treningstilbud. Nå har vi gleden av å tilby deg varierte medlemskap etter ditt behov, med egentrening, Bootcamp, treningsreiser og personlig trening.

Idag har Lillestrøm Trening et nytt og spennende treningssenter, vi har PT-er med høy kompetanse, et godt utvalg av utstyr og fokus på personlig service. Vi har vært kompromissløse på kvalitet og har basert valgene på hva vi selv liker. På denne måten kunne vi skape et unikt og personlig senter. Vi vil fortsette å utvikle oss, og bli bedre slik at du får de beste opplevelsene.

TRENINGSUTSTYR

På vårt senter finner du alt du trenger til en god treningsøkt! Vi har utstyr fra Life Fitness, Hammer Strenght, Casall Pro, Matrix, Eleiko, og Concept 2.

GARDEROBE & FASILITETER

Sentret

RESEPSJON & LOUNGE

Praktisk informasjon

PARKERING

Lillestrøm er i utvikling, derfor har vi begrenset med parkeringsplasser. Vi befinner oss i sentrum med kort gangavstand fra stasjonen, eller et buss stopp rett utenfor senteret.

GJENGLEMT

Skulle du være så uheldig at du har glemt igjen noe på senteret, ikke vær bekymret! Vi tar vare på alt vi finner. Ta kontakt med en av våre ansatte på senteret eller kontakt oss via kundeservice.

NØKKELKORT

Alle medlemmer får utlevert et nøkkelkort ved innmelding. Dette brukes som en nøkkel inn til senteret under hele åpningstiden. Har du mistet nøkkelkortet ditt? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med et nytt.

RESEPSJON

Besøkende må ha nøkkelkort for å komme inn på senteret. Resepsjonen vår er ikke fast betjent, men våre ansatte er tilstede på sentret og svarer på alle telefon henvendelser. Ønsker du å komme i kontakt med oss, send oss gjerne en melding via vårt kontakt skjema.

Ønsker du å bestille PT-time eller en prøvetime? Har du spørsmål om medlemskap, bedriftsavtaler eller gruppe tilbudene våre? Velg hvilken kategori det gjelder og send oss en melding!