TRENING FOR ALLE

De tøffe opplevelsene ligger i din trening. Bare en push-up til. Et minutt til med makspuls. Du er sikker på at du har gitt alt, men du fortsetter å gi litt til, for etterpå er det så verd det! 

Vi har lagt opp treningsopplevelsen slik at du får lyst å utfordre deg selv, lyst å gi det lille ekstra.

Du bestemmer retningen, vi har PT-ene og tilbudene som tar deg dit.

EGENTRENING

Vi tilbyr alt du trenger for en variert treningsøkt. Her kan du trene styrke, kondisjon, samt funksjonell trening. Interessert? Les mer om utstyr og senteret.

BOOTCAMP

Kom igang med en tøff bootcamp, ta med venner og kollegaer!


Vi tilbyr stasjonstrening på tid som tilpasses alle nivåer. Timen coaches av en PT, som arrangerer en økt med varierte øvelser på ulike stasjoner. Bestill en Bootcamp idag.

PT SMALL GROUP

Liker du å trene med venner, men trenger en coach som kan skreddersy et variert program?

Med PT small group kan du ta med deg vennegjengen. Få frisk motivasjon og en sosial treningsøkt med god hjelp fra en av våre dyktige PT-er. Kontakt oss så finner vi en PT som passer dere.

PERSONLIG TRENING

Uansett om du har små eller store mål, hjelper vi deg med å nå dem. Vi gir deg skreddersydde programmer som passer deg, din kropp og dine mål. Bli bedre kjent med våre PT-er.

BEDRIFT

Friske medarbeidere bidrar til et hyggeligere arbeidsmiljø! 

Vi tilbyr bedrifts-medlemskap. Tren alene, eller sammen som gruppe og gjøre noe sosialt utenfor arbeidsplassen. Vi arrangerer Bootcamp på senteret eller på din arbeidsplass –  som er en fin aktivitet for teambuilding. Kontakt oss idag.

TRENINGSREISE

Det kan være vanskelig å få tid til trening i hverdagen.

Derfor har vi lyst til å invitere medlemmene våre med på en treningsreise, hvor vi kan fokusere på trening i et avslappet og sosialt miljø. Har du lyst til å kombinere trening og reise? Kom med forslag til reisemål, skriv #(ditt forslag) på Facebook siden vår.

Ønsker du å bestille PT-time eller en prøvetime? Har du spørsmål om medlemskap, bedriftsavtaler eller gruppe tilbudene våre? Velg hvilken kategori det gjelder og send oss en melding!